Diensten

Schatting van uw woning
U kunt ons steeds contacteren voor een vrijblijvende gratis waardebepaling van uw woning. Een uitgebreid schattingsverslag met foto’s, plannen, afmetingen, enz.. behoort ook tot ons takenpakket. Voor meer inlichtingen hieromtrent aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Verkopen van uw onroerend goed
Wij verkopen woningen, villa’s, bouwgronden, appartementen, nieuwbouwprojecten en handelspanden in alle prijsklassen tegen de beste voorwaarden. Wij maken publiciteit langs verschillende publiciteitskanalen. Wij zorgen ook voor de nodige attesten indien U deze nog niet allemaal in uw bezit heeft. Wij begeleiden U persoonlijk tot aan de notariële akte. Wij komen U graag persoonlijk meer gedetailleerd uitleggen hoe wij te werk gaan.

Verkoopsklaar maken van uw woning
Wij geven U graag gratis advies en tips om U woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kandidaat-kopers. Uit ervaring blijkt dat soms met slechts enkele aanpassingen uw woning veel aantrekkelijker kan zijn voor kandidaat kopers. Ter plaatse bespreken wij met U graag wat U het beste kan doen met minimale inspanningen voor een maximaal resultaat. Wij bieden deze dienst volledig gratis aan voor klanten die hun woning via ons verkopen. Indien U niet kan wachten kunt U kan alvast enkele ideeën opdoen door naar Restyling programma’s te kijken zoals de huisdokter en 60 minute makeover.

Verhuring van uw onroerend goed
Wij verhuren woningen, villa’s, appartementen en handelspanden in alle prijsklassen. Wij maken publiciteit langs verschillende publiciteitskanalen en kijken de solvabiliteit na van potentiële kandidaat huurders. Voor meer informatie contacteer ons vrijblijvend.

Opmaken plaatsbeschrijvingen
Wij maken plaatsbeschrijvingen van intrede en uittrede op bij de verhuring van uw woning, handelszaak of appartement. U bent bij de verhuring van uw onroerend goed niet verplicht om de plaatsbeschrijving door ons te laten opmaken.

De registratie van uw huurcontract
Bij de verhuring van uw woning of appartement zorgen wij er zelf voor dat uw contract op tijd geregistreerd is. Deze dienstverlening is gratis voor onze klanten.

Overname
Wij bemiddelen bij de overname van uw handelspand. Wij geven U graag meer informatie na afspraak op kantoor.